0592 - 262844
Inschrijven
Inschrijven

Praktijkinformatie

Mondzorg Gieten is een modern en ruim opgezet mondzorgcentrum in Gieten. De praktijk kenmerkt zich door de vele behandelmogelijkheden onder één dak in combinatie met de gemoedelijke en gastvrije sfeer. Onze medewerkers werken graag samen met u aan een gezond en stralend gebit.

Nieuws

Wij zijn op zoek naar een oproepkracht tandartsassistent met balie-ervaring (m/v). Ben jij diegene die wij zoeken? Stuur dan uiterlijk ma…
30 april 19 om 13:01 uur > Lees verder

Wij wensen u een fijn paasweekend toe! 🐣🐰 Vanaf dinsdag 23 april staat ons team graag weer voor u klaar.
19 april 19 om 10:10 uur > Lees verder

Modern en ruim opgezet

Onze tandartspraktijk is begin januari 2018 verhuisd naar de huidige locatie in het oude centrum van Gieten. Het oorspronkelijke pand is verbouwd tot een moderne tandartspraktijk met onder meer een ruime wachtkamer, vier lichte behandelkamers en een eigen tandtechnisch laboratorium. De praktijk is ingericht met houten elementen en warme kleuren.

 

Voorafgaand aan uw bezoek kunt u, indien gewenst, gebruikmaken van onze poetshoek. Deze is opgevrolijkt met een muursticker van Johnny Joker, onze mascotte van kindertandheelkunde. Bij de poetshoek vindt u ook het ruime patiëntentoilet.

 

In de wachtkamer kunt u rustig een tijdschrift lezen of gebruikmaken van ons gratis wifi netwerk. Middels de televisie in de wachtkamer informeren wij u graag over ontwikkelingen binnen onze praktijk. De jonge patiëntjes kunnen zich vermaken in de vrolijke speelhoek.

 

De behandelkamers zijn rustig, maar toch sfeervol ingericht dankzij de fotomuur met in iedere kamer een andere Drentse print. De deuren van de behandelkamers zijn voor uw privacy bedrukt met een glasfolie. In deze folie is een omgeving silhouet van de Drentse provincie zichtbaar, met onder meer een boerderij, hunebed en een landschap. In de behandelkamers wordt gewerkt met moderne apparatuur.

 

Bij ons kunt u voor de deur parkeren. Onze praktijk is bovendien prima toegankelijk voor mindervaliden.

 

Vele behandelmogelijkheden onder één dak

Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor kroon & brugwerk, implantologie, gebitsslijtage, kunstgebit & klikgebit, kindertandheelkunde, ouderentandheelkunde en cosmetische (en esthetische) tandheelkunde. Onder hetzelfde dak is tevens een tandtechnisch laboratorium gevestigd: Tandtechniek Aa & Hunze. Hier worden protheses (volledige, gedeeltelijke en frameprotheses) en klikgebitten vervaardigd. Doordat het lab in hetzelfde pand is gevestigd, kunnen wij u snel en efficiënt van dienst zijn. Meer informatie over Tandtechniek Aa & Hunze vindt u op de website.

 

Gemoedelijke en gastvrije sfeer

Wij willen graag dat u met een prettig gevoel naar de tandarts gaat. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen op tandheelkundig gebied. Heeft u speciale wensen, dan bekijken wij samen met u de verschillende mogelijkheden die passen bij uw situatie. Als u een tandartsbezoek erg spannend vindt, dan kunt u dit bij ons aangeven. Wij zullen ons best doen om u hier zo goed mogelijk bij te begeleiden.

 

Kwaliteit

Wij leveren dagelijks hoogwaardige tandheelkunde in een veilige en hygiënische omgeving. Alle tandartsen in onze praktijk zijn ingeschreven in het BIG-register en voldoen aan de wettelijke opleidingseisen. Bij- en nascholing vinden wij bovendien erg belangrijk. Onze behandelingen voeren wij uit naar de nieuwste inzichten en met moderne apparatuur.

 

Veiligheid en hygiëne voor u als patiënt en voor onze medewerkers speelt een grote rol in onze dagelijkse werkzaamheden. Zo werken wij volgens de richtlijnen van de Werkgroep Infectiepreventie. Dit zijn professionele standaarden, erkend door de Inspectie van de Gezondheidszorg. Ook de andere beproefde standaarden, richtlijnen en protocollen van de beroepsgroep passen wij toe. Wij leggen verantwoording af in een kwaliteitsjaarverslag.

 

Bekijk ons kwaliteitsjaarverslag 2017: Kwaliteitsjaarverslag 2017.

Bekijk ons kwaliteitsjaarverslag 2016: Kwaliteitsjaarverslag 2016.

 

Nieuwe patiënten van harte welkom

Wij hebben ruimte voor nieuwe patiënten. U kunt zich eenvoudig bij ons inschrijven via ons digitale inschrijfformulier. Na ontvangst zullen wij telefonisch contact met u opnemen om een ‘intake-controle-afspraak’ te plannen.

De balie De wachtkamer en gang Eén van de vier behandelkamers De speelhoek in de wachtkamer De speelhoek in de wachtkamer De wachtkamer De balie De poetshoek Het patiëntentoilet Tandtechniek Aa & Hunze

 

Wij nodigen u van harte uit om ons te beoordelen op Zorgkaart Nederland of op Independer. Op die manier deelt u uw mening over onze praktijk niet alleen met ons, maar ook met andere patiënten.

 

Wij danken u hartelijk voor de moeite! 

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
Mondzorg Gieten is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Geef uw mening op de website van ZorgkaartNederland

Nieuws

Wij zijn op zoek naar een oproepkracht tandartsassistent met balie-ervaring (m/v). Ben jij diegene die wij zoeken? Stuur dan uiterlijk ma…
30 april 19 om 13:01 uur > Lees verder

Wij wensen u een fijn paasweekend toe! 🐣🐰 Vanaf dinsdag 23 april staat ons team graag weer voor u klaar.
19 april 19 om 10:10 uur > Lees verder